Engelse stijlverf

Voor de liefhebbers onder ons die echt van stijl houden, heeft Peter bal iets extra’s, iets exclusiefs....Engelse stijlverf oftewel "paint and wallpapers’’.

PaintMet verf kan een bijzondere sfeer gecreëerd worden. Om uw meubels, huiskamer of buitenmuren dé extra finishing touch te geven, zijn Engelse verven uitermate geschikt. De diversiteit aan kleuren is onbeperkt en zo kan er eindeloos gecombineerd worden om een eigen creatie te maken. Daarbij hebben de kwaliteitsverven die Peter Bal u aanbiedt allemaal hun eigen uitstraling, achtergrond en historie.

WallpapersBehang is iets speciaals. Met behang kan de gewenste sfeer in een bepaalde ruimte nog duidelijker benadrukt worden. Gaat uw voorkeur uit naar een eenvoudig streepjesbehang of heeft u dan toch liever een rijk bloemetjesdesign in barokstijl? Met de behangsoorten die Peter Bal u aanbiedt zijn er talloze variaties mogelijk wat betreft sfeer, kleur en stijl. 

Zie voor verdere informatie de onderstaande websites;

vanzelfsprekend zijn andere behangsoorten van diverse leveranciers ook mogelijk; modern of klassiek.Bestellen?Neemt u rustig eens contact op met Peter Bal voor de vele mogelijkheden en adviezen. info@schildersbedrijfbal.com of via het telefoonnummer: (0184) 617 209 / 06 518 325 17

Voor inspiratie verwijst Peter Bal u graag even naar de onderstaande ‘paint and wallpaper’ websites: