Peter Bal


Tijden verstrijken en smaken veranderen. Waar de een de voorkeur geeft aan een hip en strak interieur, prefereert de ander een klassieke uitstraling. Maar we kennen allemaal het moment waarop we behoefte krijgen aan een nieuwe look & feel, een nieuwe stijl, oftewel: een nieuw gezicht. 

Peter Bal is op de hoogte van deze behoefte en het is van oudsher zijn passie om u als klant positief versteld te laten staan van zijn aanbod, specialiteiten en het bijbehorende prijskaartje. 

In 2003 begonnen als Schildersbedrijf Bal te Oudelande met louter vakkennis, rijke ervaring, een pot verf en een kwast, voerden vernieuwingen en ontwikkelingen hem naar Hardinxveld-Giessendam. Hier heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld op het gebied van schilderswerk en –advies.

Of het nu gaat om meubelstukken, vloeren, hout of steen; Peter Bal biedt voor alles wat wel een verflaagje kan gebruiken een passende oplossing. Met keuze uit meer dan 3.500 kleuren biedt Peter Bal ongetwijfeld ook datgene waar u naar op zoek bent. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Dezelfde vertrouwde service, dezelfde hoogstaande kwaliteit; een nieuw gezicht.

Om het vakwerk van Peter Bal te bekijken gaat u naar 'projecten', hier kunt u ook diverse kleurinspiratie's opdoen.